Известие

Collapse
No announcement yet.

Маркуч за турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маркуч за турбо

Здравейте колеги!
    Карам Алфа 156 спортвагон и ми се скъса маркуча на турбото.Пробвах други видове маркучи да сложа,но не траят дълго и явно трябва оригинален.Можете ли да ми помогнете със някакви насоки от къде мога да намеря такъв.От Велико Търново съм.
    тел. за връзка: 0887044847
    Благодаря предварително!

Здравей колега, аз имах същия проблем и попитах за цена на нов. Този от кулера до колектора ми казаха,че струва 95лв. а този от турбото до кулера 110лв. Попитай в някой магазин за авточасти.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
    ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

направи го с метална тръба става вечно,виж някъде по темите имаше и снимки
      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Абсолютно,играчка си е но за сметка на това се развърта с идея по-бързо.
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Ето ти една идея. Парче тръба неръждавейка и коляно, ако се наложи и парче маслоустойчив маркуч за няколко лева и няколко хубави скоби. Всичко общо 15-20 лв.
          Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

На мен горен и долен от неръждавеика със скоби и прочае ми струва към 100 и нещо левчета.
            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Благодаря на всички

Comment

Моя се беше скапал горе до вскумателния колектор. Сложих тръбичка и силиконов маркуч. Излежда малко шарено но пък вдига 5-10кс
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

браво на вас всички аз пък съм си решил проблема още повече от вас

156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И на мен вчера ми се сцепи тоя маркуч, горе веднага след скобата
                    Сложих маркуча от 147-цата - не е точно същия, но пасна и за без пари е супер.....
                    sigpic

Comment

Аз само да вметна като инфо,че на 156 ЖТД маркучите от 136 и 140 имат разлика.Аз съм с такъв от 136,но съм го рязъл,за да дойде.Просто идва по-нагоре и кривката за дросела идва другояче.
                      Но става.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        браво на вас всички аз пък съм си решил проблема още повече от вас

И как си го решил с тази глупост зад бронята,че не се сещам?

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                          И как си го решил с тази глупост зад бронята,че не се сещам?
                          хахаха глупост вика ви мой човек ако си мислиш че имаш кулер туй подобие на кулер в калника което охлажда евентуално ако навън е -10 градуса си в дълбока заблуда
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            хахаха глупост вика ви мой човек ако си мислиш че имаш кулер туй подобие на кулер в калника което охлажда евентуално ако навън е -10 градуса си в дълбока заблуда
                            Ами според турбото и кулера бе пич.Или твоето е от Белаз.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                              Ами според турбото и кулера бе пич.Или твоето е от Белаз.
                              спри спри да не се излагаш повече
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X